B21-logo-zonder-ondertekst-e1685610386628

ECHT VRIJ LEVEN OP WATER

Recreatief wonen op water is de nieuwste manier om een vrijer leven te ervaren. Met jouw eigen drijvende Boekhome leef je 100% onafhankelijk van de bewoonde wereld.

✓ Van bed naar boot in 10 seconden

✓ Wonen op water waar je maar wilt

✓ Waterwoning is 100% zelfvoorzienend

recreational-floating-waterhouse-right-side
Play Video about recreational-floating-waterhouse-right-side

RELAX & VRIJHEID

De Boekhome is een revolutionaire waterwoning die je échte vrijheid biedt. Je kunt overal op het water wonen met je eigen huiselijke omgeving en jouw eigen boot. Deze zelfvoorzienende woning geeft je onafhankelijkheid van de bewoonde wereld. Wil je een ander uitzicht? De drijvende Boekhome biedt de mogelijkheid om je woning naar een andere locatie op het water te verplaatsen voor een nieuw avontuur.

WAAROM EEN DRIJVENDE WONING?

Er is geen beter gevoel dan 100% vrijheid en onafhankelijkheid. Met onze drijvende Boekhome ervaar je dit gevoel direct. Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een Boekhome waterwoning.

1. Wonen Waar je Wilt

recreational-floating-waterhouse-side2-scaled-1

Met drijvend wonen kan je eenvoudig de Boekhome verplaatsen naar andere inspirerende locaties. Zo geniet je altijd van je vertrouwde leefomgeving aan het water waar je maar wilt, inclusief een aanlegplaats voor je boot.

2. Compleet Zelfvoorzienend

recreational-floating-waterhouse-section-view2

De Boekhome is een duurzame woning, volledig zelfvoorzienend en ontworpen met oog voor het milieu. Water en elektriciteit worden zelf opgewekt, terwijl afvalstromen worden gerecycled en gezuiverd.

3. Eigen Bootligplaats

recreational-floating-waterhouse-right-side

De Boekhome heeft een ligplaats voor jouw boot. Je bent letterlijk binnen 10 seconden van je bed in je boot. En na een vaartocht ben je ook gelijk weer thuis op het water. Hoe makkelijk en ontspannen wil je het hebben?

"Vaar naar vrijheid en natuur."

BOEKHOME SPECS

Elke Boekhome wordt naar jouw wensen gemaakt. Daarom voelt jouw drijvende Boekhome écht als jouw thuis.

Indeling Boekhome

 • Woonkamer: 20,78m²
 • Keuken: 6,68m²
 • Slaapkamer 1: 8,85m²
 • Slaapkamer 2: 9,36m²
 • Opbergcabine: 3,92m²
 • Waterterras: 30m²
 • Aanlegplaats boot

Waterlocatie

 • Verschillende waterlocaties in Nederland zijn mogelijk zoals: Zeeland Grevelingemeer, Loosdrechtse Plassen, Lithse Ham, De Gouden Ham en meer.
 • De keuze voor een eigen voorkeurslocatie in Nederland is ook mogelijk.

Technologie

 • Helophytenfiltrage
 • H2O regeneratieve dakbedekking
 • Upcyling vuilnis decomposer
 • Ecologische waterzuiveringsinstallatie
 • Zonnepanelen / Zonne-boiler
 • Domotica

Prijsindicatie

 • Prijs vanaf €285.000 ex. BTW
 • Prijs is exclusief transport en liggelden.
 • Wensen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

EVEN WEG VAN DE DRUKTE

Een Boekhome is een perfecte uitvalsbasis om te ontsnappen aan de (Randstad)drukte. Hoe fijn is het om een eigen plek te hebben in de rust en de natuur. Gun jezelf een nieuwe thuishaven zonder stress.

WATER GEEFT VRIJHEID

Natuurlijk wonen op water geeft je pas echt gevoel van vrijheid. Het weidse uitzicht over het water is een oase van rust voor geest en lichaam. Als je eenmaal deze vrijheid ervaart, dan wil je niets meer anders.

ROYAAL WONEN OP WATER

De Boekhome geeft je alle luxe comfort om je te terug te kunnen trekken en te genieten van het leven waarvan je altijd al van gedroomd hebt.

recreational-floating-waterhouse-section-view1

GEZIEN IN

"Wonen op water waar je maar wilt."

HOLLANDS PRODUCT

Een drijvende Boekhome is ontworpen en gefabriceerd in Nederland. Dit maakt deze waterwoning 100% Nederlands waar we heel trots op zijn.

Boekhome-production-1-Blue21-e1687784470512
recreational-floating-waterhouse-front
Boekhome-on-land-side-view-Blue21
Boekhome-on-land-Blue21

Luxe Villa van Boekhome

BoekHome is een producent en ontwikkelaar van duurzame recreatiewoningen, combineert ambachtelijk vakmanschap en innovatieve technieken om hoogwaardige, op maat gemaakte lodges en chalets te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring garandeert BoekHome een lange levensduur en waardevastheid. Duurzaamheid is cruciaal. Zij gebruiken enkel duurzame materialen, voldoen aan strenge milieunormen, en streven naar het ontwikkelen van recyclebare producten met FSC gecertificeerd hout.

logo-boekhome-chaletbouw

Drijftechnologie van Blue21

Het constructieplatform waar de Boekhome op drijft is ontworpen door het bedrijf Blue21. Blue21 is een innovatief Nederlands bedrijf dat zich inzet voor de ontwikkeling van drijvende steden. We streven naar duurzaam leven op het water met minimalisering van de ecologische impact. Het team van experts gebruikt hun kennis om duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor stedelijke expansie op zee te realiseren.

B21-logo-zonder-ondertekst-e1685610386628

DUURZAAM WONEN

De Boekhome is een woning die geheel opgaat in zijn omgeving, ontworpen met diep respect voor het milieu. Het is een zelfvoorzienende oase, waarin water en elektriciteit lokaal worden opgewekt, terwijl reststoffen op innovatieve wijze worden gerecycled en via upcycling weer nuttig worden ingezet. Het unieke aan de Boekhome is dat deze drijvende woning geproduceerd kan worden zonder stikstofproblemen, en daarmee is deze woning bij uitstek geschikt voor Natura2000-gebieden.

Sustainability-Floating-Boekhome-2

Autarkisch Wonen

Wij bieden een aantal opties om de drijvende Boekhome volledig zelfvoorzienend te maken, waardoor je de vrijheid van een autarkisch leven gaat ervaren. Hieronder zijn de opties die je kunt toevoegen:

 1. Zonnepanelen / Zonneboiler
 2. Batterij / Powerwall
 3. Domotica
 4. Regenopvang / Zuivering
 5. Afvalwater zuivering IBA
 6. Nazuivering Helophytenfilter
 7. Natuurherstelsysteem
Blue21

Roeland de Bruijn
Sales Manager Blue21

Met onze specialistische kennis en ruim 15 jaar ervaring in wonen op water, en een betrouwbaar internationaal netwerk, begeleiden we je naadloos naar jouw nieuwe leven van vrijheid op het water. Ik ga jou daarbij helpen!

Aanmeldformulier Boekhome

* Het aanmelden voor een Boekhome is altijd vrijblijvend en zonder verplichtingen. Alles wordt pas definitief bij de ondertekening van een contract.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De prijs van een drijvende Boekhome start vanaf €285.000. Waarbij er additioneel gekozen kan worden voor extra duurzaamheidsopties, zoals; zonnepanelen, zonneboiler, domotica, powerwall, regenopvang/zuivering, afvalwater zuivering, helophytenfilter en natuurherstelsysteem.

De drijvende Boekhome kan in principe op elk Nederlands water aangelegd worden. Een vergunning is het belangrijkste en daar gaan we u bij helpen.

Neem contact op via het contactformulier om een drijvende Boekhome te bestellen.

De levertijd is net zolang als de aanvraagsduur van de vergunning. Het verkrijgen van een ligplaatsvergunning is helaas lastig. Gelukkig hebben wij de ervaring, connecties en ervaring om dit voor u te regelen.