B21-logo-zonder-ondertekst-e1685610386628

MARINA VAN DÉ TOEKOMST

De behoefte aan duurzame pleziervaart groeit sterk. Bereid u voor op deze ontwikkeling door uw marina uit te rusten met de verhuur van eco-vriendelijke, drijvende waterwoningen.

✓ Trek nieuwe vermogende klanten aan

✓ Breid je park uit zonder nieuw land te kopen

✓ Nieuwste manier van duuurzaam ondernemen

recreational-floating-waterhouse-right-side
Play Video about recreational-floating-waterhouse-right-side

NIEUWE INKOMSTEN

RELAX & VRIJHEID

Met drijvende waterwoningen combineert u duurzaam ondernemen met een nieuwe inkomstenbron. U trekt een welvarend publiek aan, biedt hen een unieke waterervaring met een bijzonder prachtig uitzicht én een directe optie voor bootverhuur voor hun plezier of een luxe aanlegplaats voor hun eigen boot. Ga mee met de verduurzaming van de pleziervaart, waardoor u nieuwe diensten kunt leveren aan uw klanten en nieuwe klanten gaat verwelkomen.

Met drijvende waterwoningen transformeert u duurzaam ondernemen tot een lucratieve onderneming. U trekt een welvarend publiek aan, biedt hen een unieke waterervaring met een bijzonder prachtig uitzicht, én een directe optie voor bootverhuur voor hun plezier. Het levert u verdiensten op verschillende fronten.

WAAROM DRIJVENDE WONINGVERHUUR?

Neem de stap naar de nieuwe toekomst van marina’s en overweeg vandaag nog de verhuur van eco-vriendelijke drijvende waterwoningen.

1. Trek vermogende klanten aan

recreational-floating-waterhouse-living-room-300x169-1

Het introduceren van drijvende waterwoningen in uw marina opent de deuren naar een exclusieve klantenkring. Deze unieke en luxueuze woningen zijn bijzonder aantrekkelijk voor vermogende klanten, op zoek naar een unieke duurzamere ervaring. Verhoog uw aantrekkingskracht door een omgeving te bieden die voldoet aan hun duurzamere levensstandaarden en verlangen naar exclusiviteit.

2. Uitbreiden zonder problemen

recreational-two-floating-waterhouses-top-view

Drijvende waterwoningen bieden een ingenieuze oplossing om uw marina uit te breiden zonder de noodzaak en kosten van extra landaankopen. Gebruik het beschikbare wateroppervlak om uw capaciteit te vergroten, uw aanbod te diversifiëren en de waarde van uw marina te maximaliseren, zonder in te leveren op ruimte of natuurlijke schoonheid.

3. Duurzaam ondernemen

recreational-floating-waterhouse-side2-scaled-1

Door te kiezen voor drijvende waterwoningen, omarmt u de nieuwste vorm van duurzaam ondernemen. Deze innovatieve, milieuvriendelijke oplossing vermindert de ecologische voetafdruk en toont uw toewijding aan duurzaamheid. Maak een positieve impact, onderscheid uw marina en trek milieubewuste klanten aan door voorop te lopen in duurzame bedrijfsvoering.

"Elke lege plek is een duurzame kans."

VERDIENMODELLEN

Met de introductie van drijvende waterwoningen zet uw marina een stap vooruit in duurzaamheid en innovatie. U toont leiderschap in milieubewust ondernemen en trekt bewuste welvarende bezoekers aan. Zet koers naar de toekomst van marina’s door vandaag nog te kiezen voor de verhuur van eco-vriendelijke drijvende waterwoningen.

1. Upsell mogelijkheid

recreational-floating-waterhouse-living-room-300x169-1

De drijvende waterwoningen in uw marina zijn niet alleen een luxueuze accommodatie, maar ook een fantastische upselling-mogelijkheid. Bied uw bootbezittende klanten het genot van een verblijf in een waterwoning aan, waardoor ze de volledige maritieme ervaring kunnen beleven. Zo maximaliseert u de waarde van elke klant en verhoogt u moeiteloos uw inkomsten.

2. Vakantieverhuur

recreational-floating-waterhouse-side2-scaled-1

Een drijvende waterwoning biedt de perfecte vakantiebeleving voor een vermogende doelgroep. Zij geniet van een uniek uitzicht, direct aan het water. Als kers op de taart ligt er een huurboot voor ze klaar, zodat ze meteen kunnen beginnen aan hun avontuur op het water. Zij ervaren de onvergetelijke combinatie van comfort en wateravontuur tijdens hun vakantieverblijf.

3. Tijdelijke woonruimte

recreational-floating-waterhouse-section-view2

Een drijvende waterwoning biedt een ideale oplossing als tijdelijk verblijf voor mensen. Ze genieten van het comfort van thuis met de unieke charme van het wonen op het water. Of ze nu tussen twee verhuizingen in zitten, op zakenreis zijn of gewoon een tijdelijke verandering van omgeving nodig hebben, uw waterwoningen bieden het perfecte onderkomen voor elke behoefte.

SPECIFICATIES

Elke waterwoning wordt op maat gemaakt volgens uw specificaties, waardoor u erop kunt vertrouwen dat deze naadloos aansluit bij de esthetiek en de uitstraling van uw marina.

Indeling waterwoning

 • Woonkamer: 20,78m²
 • Keuken: 6,68m²
 • Slaapkamer 1: 8,85m²
 • Slaapkamer 2: 9,36m²
 • Opbergcabine: 3,92m²
 • Waterterras: 30m²
 • Aanlegplaats boot

Locatie

 • Geschikt voor elke marina
 • Geen vergunningen nodig
 • Bouwen van de woningen gebeurd op een externe locatie, zodat u geen hinder ondervindt.
 • Transport van de waterwoningen over water naar uw marina.

Technologie (optioneel)

 • Helophytenfiltrage
 • H2O regeneratieve dakbedekking
 • Upcyling vuilnis decomposer
 • Ecologische waterzuiveringsinstallatie
 • Zonnepanelen / Zonne-boiler
 • Domotica

Prijsindicatie

 • Prijs vanaf €285.000 ex. BTW
 • Prijs is exclusief transport.
 • Wensen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

BLIJF VOOROP LOPEN

Met het aanbieden van drijvende vakantiewoningen houdt uw marina de voorsprong op de andere marina’s. Dit innovatieve woningconcept biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor bezoekers, waardoor uw marina een vooraanstaande plek in de branche inneemt.

EVEN WEG VAN DE DRUKTE

Een Boekhome is een perfecte uitvalsbasis om te ontsnappen aan de (Randstad)drukte. Hoe fijn is het om een eigen plek te hebben in de rust en de natuur. Gun jezelf een nieuwe thuishaven zonder stress.

FLEXIBILITEIT

Drijvende waterwoningen bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig worden verplaatst. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt inspelen op markttrends en seizoensvariaties en snel kunt reageren op veranderende vraag. Uw marina blijft hierdoor aantrekkelijker voor bezoekers.

ROYAAL RECREEREN OP WATER

Een drijvende waterwoning biedt uw huurders een luxueus verblijf. Ideaal voor volledige ontspanning en genieten van hun vakantie of tijdelijk onderkomen met het behoud van duurzaamheid. Voor uw bestaande huurders vormt het een prachtige uitbreiding op hun ligplaats, waarbij de verhuur van een waterwoning extra comfort en een vleugje exclusiviteit toevoegt.

recreational-floating-waterhouse-section-view1

GEZIEN IN

"Is jouw marina er klaar voor?"

HOLLANDS PRODUCT

Onze drijvende waterwoning is een product waar we trots op mogen zijn. De waterwoning is van Nederlandse makelij en vertegenwoordigt echte duurzaamheid en innovatie. Met de productie volledig op eigen bodem, toont de waterwoning het vakmanschap en de innovatieve geest van ons land.

Boekhome-production-1-Blue21-e1687784470512
recreational-floating-waterhouse-front
Boekhome-on-land-side-view-Blue21
Boekhome-on-land-Blue21

Luxe Waterwoningen van Boekhome

BoekHome is een producent en ontwikkelaar van duurzame recreatiewoningen, combineert ambachtelijk vakmanschap en innovatieve technieken om hoogwaardige, op maat gemaakte lodges en chalets te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring garandeert BoekHome een lange levensduur en waardevastheid. Duurzaamheid is cruciaal. Zij gebruiken enkel duurzame materialen, voldoen aan strenge milieunormen, en streven naar het ontwikkelen van recyclebare producten met FSC gecertificeerd hout.

logo-boekhome-chaletbouw

Drijftechnologie van Blue21

Het constructieplatform waar de Boekhome op drijft is ontworpen door het bedrijf Blue21. Blue21 is een innovatief Nederlands bedrijf dat zich inzet voor de ontwikkeling van drijvende steden. We streven naar duurzaam leven op het water met minimalisering van de ecologische impact. Het team van experts gebruikt hun kennis om duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor stedelijke expansie op zee te realiseren.

B21-logo-zonder-ondertekst-e1685610386628

DUURZAAM ONDERNEMEN

De waterwoning is een woning die geheel opgaat in zijn omgeving, ontworpen met diep respect voor het milieu. Het is een zelfvoorzienende oase, waarin water en elektriciteit lokaal worden opgewekt, terwijl reststoffen op innovatieve wijze worden gerecycled en via upcycling weer nuttig worden ingezet. Het unieke aan deze waterwoning is dat deze drijvende woning geproduceerd kan worden zonder stikstofproblemen, en daarmee is deze woning bij uitstek geschikt voor Natura2000-gebieden.

Sustainability-Floating-Boekhome-2

Autarkisch Wonen

Wij bieden een aantal opties om de drijvende waterwoning volledig zelfvoorzienend te maken, waardoor je de vrijheid van een autarkisch leven gaat ervaren. Hieronder zijn de opties die je kunt toevoegen:

 1. Zonnepanelen / Zonneboiler
 2. Batterij / Powerwall
 3. Domotica
 4. Regenopvang / Zuivering
 5. Afvalwater zuivering IBA
 6. Nazuivering Helophytenfilter
 7. Natuurherstelsysteem

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Als marina-eigenaar brengt het aanbieden van eco-vriendelijke waterwoningen veel voordelen met zich mee. Hier is een lijst met de belangrijkste voordelen voor u.

recreational-floating-waterhouse-right-side

De vraag naar duurzame pleziervaart groeit exponentieel. Door nu al drijvende, eco-vriendelijke waterwoningen aan te bieden, speelt u in op deze ontwikkeling en positioneert u uw marina als een vooruitstrevende en milieubewuste bestemming. Bovendien trekt u met deze duurzame optie een nieuwe welvarende doelgroep aan die waarde hecht aan groene oplossingen en luxueus comfort.

Het introduceren van drijvende waterwoningen in uw marina opent de deuren naar een exclusieve klantenkring. Deze unieke en luxueuze woningen zijn bijzonder aantrekkelijk voor vermogende klanten, op zoek naar een unieke duurzamere ervaring. Verhoog uw aantrekkingskracht door een omgeving te bieden die voldoet aan hun duurzamere levensstandaarden en verlangen naar exclusiviteit.

Drijvende waterwoningen bieden een ingenieuze oplossing om uw marina uit te breiden zonder de noodzaak en kosten van extra landaankopen. Gebruik het beschikbare wateroppervlak om uw capaciteit te vergroten.

De waterwoningen kunnen op verschillende manieren worden geëxploiteerd: als vakantieverblijf, als tijdelijke woonruimte, of als luxe aanvulling op een bootligplaats.

Drijvende waterwoningen bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig worden verplaatst. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt inspelen op markttrends en seizoensvariaties en snel kunt reageren op veranderende vraag. Uw marina blijft hierdoor aantrekkelijker voor bezoekers.

Als er geen land beschikbaar is voor uitbreiding, vormen drijvende waterwoningen een uitstekend alternatief. Hiermee kan je je marina vergroten en nieuwe inkomstenbronnen aanboren zonder nieuwe grond te moeten verwerven.

Drijvende woningen kunnen vlot en eenvoudig worden gebouwd op een andere locatie. Dit bespaart je lange en complexe bouwtrajecten en je omzeilt de problematiek rond stikstofemissies. Bovendien kunnen de woningen, eenmaal gebouwd, gemakkelijk naar de gewenste locatie worden verplaatst.

Door te investeren in drijvende waterwoningen toont de marina eigenaar leiderschap in duurzaam en innovatief ondernemen.

Blue21

Roeland de Bruijn
Sales Manager Blue21

Dankzij onze gespecialiseerde kennis en meer dan 15 jaar ervaring in waterwonen, gecombineerd met een robuust internationaal netwerk, staan we klaar om u te helpen bij het succesvol implementeren van de verduurzaming van uw marina. Ik sta klaar om u bij elke stap te ondersteunen!

Aanmeldformulier Marina Waterwoningen

* Het aanmelden voor onze waterwoningen is altijd vrijblijvend en
zonder verplichtingen. 
Alles wordt pas definitief bij
de ondertekening van een contract.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De prijs van een drijvende Boekhome start vanaf €285.000. Waarbij er additioneel gekozen kan worden voor extra duurzaamheidsopties, zoals; zonnepanelen, zonneboiler, domotica, powerwall, regenopvang/zuivering, afvalwater zuivering, helophytenfilter en natuurherstelsysteem.

De drijvende Boekhome kan in principe op elk Nederlands water aangelegd worden. Een vergunning is het belangrijkste en daar gaan we u bij helpen.

Neem contact op via het contactformulier om een drijvende Boekhome te bestellen.

De levertijd is net zolang als de aanvraagsduur van de vergunning. Het verkrijgen van een ligplaatsvergunning is helaas lastig. Gelukkig hebben wij de ervaring, connecties en ervaring om dit voor u te regelen.